Blog

 

Γιατί είναι απαραίτητη η Συντήρηση Ιστοσελίδας WordPress;

Υπηρεσία Συντήρησης WordPress

Η υπηρεσία συντήρησης Ιστοσελίδας WordPress ωφελεί εσάς και τους πελάτες σας

Η δημιουργία ενός δικτυακού τόπου WordPress δεν τελειώνει στο σχεδιασμό και την ανάπτυξη. Μετά την έναρξη μιας ιστοσελίδας WordPress, πρέπει να υπάρχει συνεχής υποστήριξη και συντήρηση.

Τι είναι η υπηρεσία συντήρησης WordPress;

Η υπηρεσία συντήρησης WordPress περιλαμβάνει τις ακόλουθες απαραίτητες ενέργειες για την ομαλή λειτουργία της Ιστοσελίδας σας:

 • Ενημερώσεις WordPress
 • Ενημερώσεις Σχεδίου και προσθέτων
 • Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας
 • Ασφάλεια WordPress
 • Παρακολούθηση και αναφορά Στατιστικών επισκεψιμότητας
 • Φιλοξενία Ιστοσελίδας WordPress

Η συντήρηση του WordPress μπορεί επίσης να επεκταθεί και σε άλλους τομείς, όπως προώθηση ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης – SEO, προσθήκη νέου περιεχομένου ή ενημέρωση υπάρχοντος περιεχομένου, έγκριση / απάντηση σε σχόλια επισκεπτών, εκκαθάριση Spam και πολλά άλλα.

Γιατί η συντήρηση ιστοσελίδας WordPress είναι σημαντική;

Η συντήρηση μιας ιστοσελίδας WordPress είναι σημαντική, γιατί αυξάνει την προστασία της ιστοσελίδας σας, χτίζει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες σας, προστατεύει την παρουσία σας στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης και κάνει την ιστοσελίδα σας να λειτουργεί στην πιο άριστη κατάσταση.
Παρ’ όλα αυτά πολλοί ιδιοκτήτες ιστοσελίδων WordPress την παραμελούν με αποτέλεσμα να υπάρχουν:

 • Κενά ασφαλείας
 • Αυξημένος χρόνος φόρτωσης ιστοσελίδας
 • Κακή εμπειρία χρήστη
 • Πτώση της κατάταξης ή αποκλεισμός στις μηχανές αναζήτησης

Συντήρηση Ιστοσελίδας WordPress

Το WordPress συνήθως εκδίδει σημαντικές κύριες ενημερώσεις στο λογισμικό του πυρήνα δύο φορές το χρόνο και μικρές ενημερώσεις που κυκλοφορούν περιοδικά για να καλύψουν τις ευπάθειες ασφαλείας. Το σχέδιο και τα πρόσθετα του WordPress απαιτούν επίσης ενημερώσεις, οι οποίες είναι σποραδικές.

Οι ενημερώσεις πρέπει να εφαρμόζονται το συντομότερο δυνατό στις ιστοσελίδες WordPress, είτε πρόκειται για κύριες ενημερώσεις πλατφόρμας, είτε για σχέδια και πρόσθετα. Όταν οι ενημερώσεις παραμελούνται, οι ιστοσελίδες WordPress μπορεί να γίνουν ευάλωτες σε χάκερς, οι οποίοι με αυτοματοποιημένο τρόπο τις ανακαλύπτουν και μπορούν να προκαλέσουν πολλά προβλήματα στην ιστοσελίδα σας.
Γι ‘αυτό είναι σημαντικό να διατηρούμε τον πυρήνα του WordPress, το σχέδιο και όλα τα πρόσθετα ενημερωμένα, “τρέχοντας” τις πιο πρόσφατες εκδώσεις.

Δημιουργία αντιγράφων ασφαλείας

Τα αντίγραφα ασφαλείας είναι απαραίτητα για να έχετε μια επιτυχημένη ιστοσελίδα WordPress και δεν πρέπει να αγνοούνται. Από προεπιλογή, το WordPress δεν διαθέτει ενσωματωμένο σύστημα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας, αφήνοντας τους ιστότοπους WordPress ευάλωτους σε πιθανές απώλειες λόγω προβλημάτων του server φιλοξενίας, σφάλματος χρήστη ή παραβίασης ασφαλείας.

Ένας ιστότοπος WordPress με πολλές ενημερώσεις περιεχομένου ίσως χρειαστεί ένα αντίγραφο βάσης δεδομένων μία φορά την ημέρα στο ελάχιστο και ένα πλήρες αντίγραφο ασφαλείας εβδομαδιαίως. Οι ιστότοποι με λιγότερες ενημερώσεις ενδέχεται να μην χρειάζονται τέτοιου είδους συχνά αντίγραφα ασφαλείας, αλλά θα πρέπει να έχουν προγραμματιστεί αντίγραφα ασφαλείας ολόκληρου του ιστότοπου με αποθηκευμένα αντίγραφα ασφαλείας εκτός του server φιλοξενίας.

Για την ασφάλεια των αρχείων σας, προγραμματίζουμε αυτοματοποιημένα αντίγραφα ασφαλείας σε μια απομακρυσμένη τοποθεσία αποθήκευσης όπως το Google Drive, Dropbox και πολλά άλλα.

Ασφάλεια WordPress

Η ασφάλεια του ιστοτόπου σας είναι ένας τομέας που δεν πρέπει ποτέ να αγνοήσετε, ειδικά για τις δυναμικές ιστοσελίδες WordPress.
Χωρίς μια καλή στρατηγική ασφάλειας, αφήνετε τον ιστότοπό σας ευάλωτο σε χάκερς που εκμεταλλεύονται τα γνωστά ζητήματα ασφαλείας των προηγούμενων εκδόσεων του WordPress σε ιστοσελίδες που δεν έχουν αναβαθμιστεί.

Η στρατηγική ασφάλειας περιλαμβάνει:

 • Εγκατάσταση ενός προσθέτου ασφαλείας WordPress με τείχος προστασίας που θα ελέγχει και θα μπλοκάρει τις κακόβουλες προσπάθειες παραβίασης της ιστοσελίδας σας.
 • Αναβάθμιση της πλατφόρμας WordPress, των πρόσθετων και των σχεδίων στην πιο πρόσφατη έκδοση.
 • Αφαίρεση αχρησιμοποίητων προσθηκών και σχεδίων.
 • Χρησιμοποίηση δυνατού κωδικού πρόσβασης για λογαριασμούς χρηστών, ειδικά για τους λογαριασμούς των διαχειριστών.
 • Ενεργοποίηση επαλήθευσης δύο παραγόντων (*προαιρετική ρύθμιση).
 • Αφαίρεση του προεπιλεγμένου ονόματος χρήστη “admin”.
 • Παροχή αξιόπιστου server παροχής φιλοξενίας Ιστοσελίδας.
 • Λήψη προσθέτων και σχεδίων μόνο από αξιόπιστες πηγές.

Παρακολούθηση Στατιστικών επισκεψιμότητας

Προσφέρουμε μια απλή μηνιαία αναφορά που συνοψίζει τις στατιστικές επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας σας για να μπορείτε με μια ματιά να δείτε την αποτελεσματικότητα του ιστοτόπου σας.

Με βάση τις πληροφορίες των στατιστικών επισκεψιμότητας, θα έχετε καλύτερη αντίληψη για το περιεχόμενο που είναι πιο δημοφιλές στους επισκέπτες σας.

Φιλοξενία Ιστοσελίδας WordPress

Προσφέρουμε υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων εξειδικευμένες για την πλατφόρμα WordPress που υποστηρίζουν τις νεότερες τεχνολογίες για την σωστή, ασφαλή και ταχύτερη παρουσίαση των ιστοσελίδων σας.

Επιλέξτε το πακέτο Συντήρησης Ιστοσελίδας που σας ταιριάζει στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Η επιλογή του πακέτου “Μηνιαία Συντήρηση Ιστοσελίδας WordPress” αφορά ιστοσελίδες παρουσίασης που είναι βασισμένες στην πλατφόρμα WordPress και η επιλογή “Μηνιαία Συντήρηση Ηλεκτρονικού Καταστήματος WooCommerce” αφορά την συντήρηση ηλεκτρονικών καταστημάτων που βασίζονται στην πλατφόρμα WοοCommerce.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν…

Θέλετε τη δική σας Ιστοσελίδα ή E-Shop?

Ζητήστε Προσφορά Κατασκευής Ιστοσελίδας Τώρα!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ