Υπηρεσίες

Υπηρεσίες κατασκευής, προώθησης & υποστήριξης ιστοσελίδων

Προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλής αισθητικής, βασισμένοι σε προηγμένες τεχνολογίες και στρατηγική προσέγγιση.

Κατασκευή Ιστοσελίδων

Σχεδιάζουμε ιστοσελίδες φιλικές προς τους επισκέπτες & τις μηχανές αναζήτησης, έχοντας ως βάση τη λειτουργικότητα, την εύκολη πλοήγηση, τη σωστή αρχιτεκτονική των ιστοσελίδων καθώς επίσης και την ξεχωριστή εικαστική παρουσίαση. Βασιζόμαστε στην κορυφαία πλατφόρμα WordPress που παρέχει εύκολη διαχείριση και επεκτασιμότητα.

Προσφορές
Κατασκευή Ιστοσελίδων
Κατοχύρωση Domains

Κατασκευή E-Shop

Με τη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος έχετε το πλεονέκτημα ότι η επιχείρησή σας λειτουργεί όλο το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.
Κατασκευάζουμε ηλεκτρονικά καταστήματα που μπορούν να αντεπεξέλθουν τόσο στις τεχνικές απαιτήσεις όσο και στις απαιτήσεις των καταναλωτών, δημιουργώντας γρήγορα E-Shop, υψηλής λειτουργικότητας.

Κατασκευή E-Shop

Φιλοξενία Ιστοσελίδων

Σας προσφέρουμε υπηρεσίες φιλοξενίας ιστοσελίδων (Web-Hosting) σε Ελληνικούς και ξένους servers.
Ανάλογα με τις απαιτήσεις του πελάτη δημιουργούμε το κατάλληλο πλάνο που θα καλύπτει ποιοτικά τις ανάγκες σας. Υποστηρίζουμε τις νεώτερες τεχνολογίες SSL & HTTP/2 για τη γρήγορη φόρτωση των ιστοσελίδων σας.

Ζητήστε Προσφορά

Προώθηση Ιστοσελίδων

Το SEO είναι η προώθηση ιστοσελίδων για την καλύτερη κατάταξη στις μηχανές αναζήτησης, όπως η Google. Ο στόχος είναι να επιτευχθούν οι υψηλότερες δυνατές θέσεις κατάταξης στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης δηλαδή την υψηλή κατάταξη χωρίς την πληρωμή διαφημιστικής καμπάνιας.

Ζητήστε Προσφορά

Email Marketing

Προωθήστε τα νέα και τις προσφορές σας μέσω E-mail στη λίστα παραληπτών που αποτελείται από υπάρχοντες και υποψήφιους πελάτες.
Μείνετε σε επαφή με τους πελάτες σας και διατηρήστε το ενδιαφέρον τους για την επιχείρησή σας. Προσελκύστε νέους πελάτες με την πιο διαδεδομένη μέθοδο marketing.

Ζητήστε Προσφορά

Υποστήριξη Ιστοσελίδων

Αναβάθμιση πλατφόρμας, εικαστικού σχεδίου και προσθέτων στις νεότερες εκδόσεις για να έχετε όλες τις λειτουργίες του καθώς και τις αναβαθμίσεις ασφαλείας. Λήψη αντιγράφων ασφαλείας της βάσης δεδομένων και των αρχείων και εγκατάσταση προσθέτου ασφαλείας για προστασία από κακόβουλο λογισμικό.

Υποστήριξη Ιστοσελίδων
Υποστήριξη E-Shop

Θέλετε τη δική σας Ιστοσελίδα ή E-Shop?

Ζητήστε Προσφορά Κατασκευής Ιστοσελίδας Τώρα!

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ